Christ Consciousness Gnosis I AM THAT I AM

This is my personal Diary of being here Below all that I am Above.

Friday, March 13, 2015

Despre Dumnezeu

Cine suntem noi ? De ce suntem aici si acum ? Poate ca fiecare cautator spiritual sau simplu om si-a pus cel putin o data in viata aceste intrebari. Ei bine raspunsul pe cat de banal si simplu, pe atat de greu de realizat este cu toata fiinta.

Dupa cum stim din Biblie Dumnezeu a creat totul. Nu cred ca isi mai pune cineva aceasta intrebare. Problema mai fina vine atunci cand vorbim despre Noi.

Esenta Crestinismului este noul Testament. Iar esenta noului testament este evanghelia lui Ioan. Iar rugaciunea care insumeaza tot in citeva cuvinte este rugaciunea lui Iisus Christos "Tatal nostru".

In primul si primul rand recunoastem existenta divinitatii: "Tatal nostru, care esti in ceruri". Mai mult decit atat recunoastem ierarhia din care facem parte. Suntem practic fii si fiice ale lui Dumnezeu. Suntem altfel spus Christosi in devenire. Toti putem fii ca si Iisus trebuie numai sa citim cu mintea si inima evanghelia lui Ioan si pildele de constiinta cristica expuse de Iisus acolo.

Dumnezeu a creat lumea ca el sa se descopere pe sine prin noi. Dumnezeu se exprima prin noi in fiecare zi. De fiecare data cand avem un dialog interior vorbim cu Eu-ul nostru Superior care este Divin parte din si unit cu Dumnezeu.

Dumnezeu nu a creat separarea, oamenii au creat-o nu din pricina universului 3D care ne separa pe fiecare unul de celalalt fizic ci noi insine. Practic noi am ales sa ne incarnam pe aceasta planeta in acest moment pentru a echilibra parte din Karma sau pur si simplu pentru a pune umarul la infaptuirea incet dar sigur a imparatii lui Dumnezeu si pe pamant.

Practic noi suntem deja in imparatia lui Dumnezeu, dar nu o percem ca fiind asa. Si suntem de altfel uniti cu Dumnezeu dar din cauza iluziei "Maya" a universului material avem impresia falsa ca suntem izolati unul de celalalt. De fapt la nivel subtil toti suntem una suntem parte din aceiasi Constiinta.

Constiinta este substanta suprema si singura adevarata din noi. Deci spiritul care este nemuritor. Sufletul si Trupul evident sunt muritoare sunt niste invelisuri. Este cum este coaja de portocala pentru fructul in sine din interior sau cum este automobilul pentru sofer doar un invelis.

Acest invelis insa are din pacate si din fericire 2 roluri si anume de a ne izola si proteja de eventualele influente malefice sau de energie joasa din universul material, dar ne izoleaza in acelasi timp si de energiile superioare pozitive Divine.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home